fredag 22 oktober 2010

Jaha, nu är den här igen..

Vintern alltså. Jag öppnade ytterdörren och blev helt chockad! Och sen blev jag riktigt frusen efter att jag försökt få bort 1 dm snö på bilen med isskrapan..Burrr..Tydligen ligger snöborsten fortfarande i förrådet..av nån konstig anledning?
Men visst är det fint med snön, framförallt blir det ljusare ute, men det är inte lika roligt att köra 3 mil i snön med sommardäck...Måste verkligen försöka byta däck i helgen. Men herregu´ va tidigt snön kom, det är ju oktober!? Men den här första snön lär väll försvinna lika fort som den kom eller?

En annan goding som också äntligen är här är en liten raketbebis! Ja, hon hade bråttom ut, när hon väl bestämde sig att komma ut..! Mina goa vänner K&D har äntligen fått en liten tjejbebis! Så nu är man ju såååå sugen på att få komma till dom och lukta bebisgos! Gu´va man blir sugen på en till liten..Näh, vill inte ha foglossning o sånt..Men det är ju helt underbart med barn! Brukar ofta tänka på vad man egentligen gjorde innan man fick barn? vad stimulerade en då? vad fick en att tokflabba runt sex på morgonen då? vad gjorde man på helgerna, man måste ju ha haft massor med fritid då eller? Men framför allt, vart tog alla pengar vägen då egentligen? Haha..nähä, nu är dags för dagen första tekopp!
Men God Morgon i snön alla sötingar det är ju fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar