söndag 7 november 2010

Kolmården helg

 E kollar in tigrarna..
 
 E&R spanar på elefanterna som åt massa gott hö..
 J kollar på Surikaterna och undrade om det va dom som va i Madagaskar filmen!?
 Underbart härliga delfiner som bjöd på show så man häpnade!
 
Tigrar som njuter i solen..haha! kunde ju inte låta bli att fota..

Som ni ser så har vi haft en underbar helg på Kolmården! Vi kom ner till hotellet i fredags, checkade in sen gick vi ner och strosade i Norrköping. Shoppade en underbar stickad kofta på Gina Tricot, äntligen hittade jag en som jag spanat efter. Visst är den fin? och bra pris hade den också..

Vi försökte få i säng barnen i någotsånär bra tid på kvällen, så dom skulle orka Kolmården dagen efter. Men dom va så uppspelta bara av att sova på hotell och så, det gick inge vidare..Men tillslut somnade dom i alla fall.
Kolmården va lika stort som jag mindes det (det va sju år sen sist jag va där..) men solen sken så härligt! Det va lite folk så vi såg alla djuren väldigt bra. Schimpanserna va helt underbara, svängde och klängde hit och dit. Vi pausade och fikade framför dom bara för ren underhållning! Delfinshowen va riktigt häftig, barnen satt som klistrade och applåderade högt! Efter showen ville E absolut ha en egen delfin, så hon fick en delfin mjukisdjur. J valde en apa som han satte fast runt halsen.. Som om det inte finns nog med gosedjur i vårat hus? Men man kan ju inte alltid säga nej till sötingarna..Sen såg vi söta elefanter, gorillor, gibbon apor, snöleopard, vildhundar, sälar..ja massa fina djur helt enkelt.

Vi gick runt i parken hela dagen, solen sken och vi hade klätt på oss ordentligt, så det va ingen risk att vi frös. På kvällen var det två trötta barn som satt i bilen på väg hem till mormor och morfar. När vi kom fram bjöd dom på kinamat, det smakade riktigt gott! Vi hade lördagsmys hos mormor & morfar och sov över där. 
Det va så skönt att E har blivit bättre, så att vi tillslut kom iväg till djuren. 
Vi har verkligen haft en jättehärlig familjehelg!    
Hoppas ni också njöt av helgens sol!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar