söndag 25 december 2011

Tomten kom!

Hoppas du har haft en fin julafton?
Vi började vår julaftonsmorgon med att öppna lite julklappar hemma, som tomten kommit o lagt under granen! Sen gjorde vi i ordning oss och åkte till mina föräldrar. Där blev det dopp i grytan och mys med hela tjocka släkten, härligt! Men det är nog först a julen på m å n g a år som vi firar med plusgrader och nästan barmark ute..så himla konstigt. Nu måste snön o kylan komma snart!?
 Det bjöds på jättegod julmat, här ser ni en del av all mat..mums! 
Sen mös vi med spel, gofika, jag rimmade lite på klapparna, vi ställde ut tomtens gröt i lagården, vi såg Kalle Anka tv och sen var det en lång, enligt barnen väntan på tomten..hihi!
 
Lite julmys kort och en varförkommerintetomtensnart kort..hihi!
 
 Äntligen kom tomten med lyktan och stora julklappssäcken! Åh vilken lycka! 
Barnen va jätteglada men lillfia va lite spänd och lite rädd för tomten. Men han fick iaf en kram av henne innan han for vidare till alla andra barn..hihi. Vi öppnade julklappar i lugn takt och med pauser, så dom kunde leka och njuta mellan varven. Det blev en riktigt härlig dag! Barnen och vi kom i säng sent, men så får det ju såklart vara det är ju ändå julafton!
 
Idag på juldagen har vi varit och hälsat på barnens farmor & farfar! Vi har ätit mer gott från julbordet, barnen har lekt med sina julklappar och vi har slappat! För man måste inte göra ett jota mer, än att bara vara tillsammans! När vi kom hem byggde vi tjejer ihop lillfias dockskåp o flyttade in familjen och grabbarna satte ihop sonens nya bilbana öh..genustänk?! haha! Men vi hade så roligt, fast det tog hela kvällen.. men tjejerna hann klart först med skruvmejseln, såklart!..haha! Men det var nog bilbanan som lockade barnen mest ikväll i allafall,. små godingarna!  Åh va man är tacksam över sina små gryn, har tänkt på det speciellt nu i jul, det är ju liksom barnens stora högtid.
Nu ska vi slappa lite mer o se nån mysig film! Hoppas ni njutit ordentligt av ledigheten med era nära och kära!
Stora Julkramar till er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar