tisdag 1 november 2011

Simhallen & pengar?

 I år upplever vi fyra ovanliga datum, nämligen  1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 och det är inte allt… Ta de två sista siffrorna i det årtal då du föddes. Lägg till den ålder du kommer att bli i år, och resultatet kommer att bli 111 för alla! Detta är tydligen året för pengar. I oktober i år hade vi fem söndagar, fem måndagar och fem lördagar. Detta händer bara vart 823 år...galet ju! Dessa speciella år är kända som ”Bankiren"
Har inte sett några pengar än, men det kanske kommer?! Man kan ju alltid hoppas..hihi!
Idag har vi varit i simhallen hela familjen! Barnen hoppade och simmade som tokar..riktigt roligt! J vågade åka rutchkanan helt själv, jätteduktigt! Sen va han snäll storebror som höll om lillasyster som satt framför honom, så dom åkte tillsammans i rutschbanan, så gulligt! Det blir nog jättebra för lillfia att börja i "baddaren" efter jul, hon behöver få lite mer "bad vett"..hihi  J går ju på simskola varje söndag o hon frågar jämnt när det är hennes tur att följa med..gullis!
Sen blev det lugnt på eftermiddagen, då allihopa va helt slut efter simhallen..(ja, inte för stackars mannen som fick åka o jobba kväll..) Malin, min fd granne, kom förbi en stund på thé & fika, alltid lika mysigt! Skönt att få catcha up o så.
Nu dags för soffmys med film, må så gott vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar