söndag 13 mars 2011

Söndag med knorr

Idag åkte vi hela familjen till Kista Centrum och gick på bio med barnen! Grannarna följde också med oss! J ville se julkalenderfilmen, så han och hans bästis Leon gick på den (jodå, papporna va med såklart). Jag, lillfia och hennes polare Love, gick på nån lite kortare film, som handlade om apor. Hon gillade den skarpt och satt så fängslad att hon knappt rörde popcornen! Grabbarna tyckte knorrfilmen va jättebra och kunde liksom inte sluta prata om den när vi sågs efteråt..haha! Det blev lite shopping som vanligt, vårjackor till barnen! Nu saknas bara en fodrat regnset till lillfia..Hon växer så det knakar ju!
Imorgon ska jag få gratis fotvård, jo man tackar! Det va riktigt länge sen fötterna fick bli fina, så det ska bli så skönt! Snart börjar Solsidan och sen slår vi nog till med en söndagsfilm..varför ändra ett vinnande koncept liksom? :-) Men gissar jag rätt, så somnar nog mannen i soffan innan dess..Han hade trots allt herrmiddag igår..
Ta hand om er!

2 kommentarer:

  1. Åh va roligt att J tyckte om filmen, Kalle vill oxå se den så vi ska väl pallra oss iväg. Får bli när hockeyn är slut, bara 2ggr kvar nu :-)

    SvaraRadera
  2. Ja filmen va en hit! Mysigt att se Kalle i hockey munderingen, så söt! :-)

    SvaraRadera