söndag 6 februari 2011

Barnens Vasalopp

Vilken underbar dag!
 
Idag har det varit ljuvlig sol och lagom kallt, en helt perfekt vinterdag helt enkelt! 
Vi tog oss till skidspåret där det va dags för J att åka Barnens Vasalopp! Han va spänd hela morgonen och småsprang upp med stavarna för att komma till starten. Han fick en nummerlapp, nr.15 och vi började spänna fast skorna. Han va lite frustrerad ett tag eftersom han hamnade bakom dom "små barnen" ibland (loppet var för 3-5 åringar) så då kunde han ju inte åka fort..Men då böt han bara skidspår, så löste det sig :-)
Han va riktigt glad när han kom i mål och fick sin fina medalj, godispåse och såklart blåbärssoppan!
Vi va såklart lika glada och stolta föräldrar.
Efter loppet blev det såklart varm choklad, grillad korv med bröd till lunch i solskenet, underbart! Snälla mormor kom också och hejade på stora killen! Lillfia va såklart också med och febern är borta, så skönt! Men hon fick åka pulka i år, men nästa år, då kan hon också åka för medalj.
Sen var det hem och hämta simkläderna för J och åka på första simskolan i djupa bassängen. Han va så modig, simmade utan armpuffar i djupa bassängen, redan första gången..det trodde jag inte!? Men det va himla kul att se! När vi kom hem va vi ute i solen igen, barnen lekte som tokar i snöhögarna.
Jag följde med min granne på promenad (den första på månader..pga ryggen) och det va jättehärligt! Hoppas jag inte förvärrat något nu bara..
Så dagen har varit händelserik och nu är man totalt slut av all frisk luft! Längtar till soffan och Solsidan...!
 Åh, glömde nästa bort att berätta att jag igår kväll va på en jättetrevlig Tjejmiddag hemma hos Fia! Det är så himla mysigt att träffa nya människor och äta massa smarrig mat. Vi gick såklart igenom alla standard ämnena som man brukar prata om på tjejmiddagar..Barn, förlossningar, karlar och sex ..haha! Så härligt att få andras syn på saker och ting. Så 2011 får gärna bjuda på fler tjejmiddagar! Och det va så trevligt så jag kom inte i säng förens halv tre i natt..Så nu börjar det svida lite i ögonen..
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar