onsdag 7 augusti 2013

Hemma igen..iaf en dag

Ja, då har man landat hemma..Men nu ska jag berätta om gårdagen. Vi åkte till Side, som är en jättefin halvö..! Kolla bilden ovanifrån
Så vackert..!
Så vi strosa runt på hamnpromenaden, shoppade lite i affärerna & åt glass i skuggan..För oj va varmt det va..! Vi åt god lunch med fantastisk utsikt över havet..! Där hade dom även söta små sköldpaddor, som barnen gillade..! Jag gillade verkligen den lilla staden, men det va lite för varmt.. typ 40 grader..Då fixar man inte att strosa runt så länge. Så vi tog taxin tillbaka till hotellet för att svalka oss..
På hotellet var det nån slags poolgame på gång, där de plötsligt hällde i 750 kg is i poolen (!!) o sen spelade poolvolley..kul! Vi åt vår sista buffé o drack lite vin..innan det va dags att sätta sig på bussen till flygplatsen. Barnen va rätt sega runt 23 tiden, då vi väntade på att få boarda..Så dom somna direkt på flyget, sen sov dom hela vägen hem..skönt! Själv försökte man få lite sömn, men det va svårt med vagnar som drogs, folk som slog till stolen osv..phu! Så man va riktigt trött när man äntligen fick lägga sig i sin egen säng runt fem imorse... Sov gott till tio tiden på förmiddagen.
Idag har vi packat upp resväskor o tvättat..och packat ner i andra väskor..japp, för imorgon åker vi iväg i denna...ut på mer äventyr..!
Wiihoo..Det ska bli spännande..!
Nu är jag lite för sömning..Så sköt om er vänner
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar