tisdag 2 augusti 2011

Ute bland kobbar & skär

Barnen satte sig längst fram i båten
Idag har vi hyrt båt och tagit oss fram bland alla vackra klippor här på västkusten. Vi åkte från Havsstenssund och stannade till på jättefina ystholmen, för lite bad & picknick!
Norrmännens "små" segelbåtar..
Lillfia på Ystholmens strand, otroligt fint & klart vatten
Mannen och barnen badade, det va minst 23 grader i det fina vattnet. Jag va i ända till midjan, så då måste det ha varit varmt..! Vi  fångade krabbor och hade krabbrace, letade fina snäckor och sjöstjärnor! Efter ett tag kurrade magen, så de blev picknick på klipporna med en jättegod pasta & kycklingsallad (som barnens farmor gjort). Tänk va gott det är att äta ute i solen!
Lillfia känner på stora krabban
Så himla häääärligt
Lite kärlek bland stenarna
Sen tog vi båten vidare och klev iland på Kalvö, där min man tillbringat de flesta av sina barndomssomrar. Vi vandrade upp på ett högt berg och njöt av den vackra utsikten, barnen va otroligt duktiga.
Njuter av utsikten
Det va många gamla minnen som kom tillbaka idag och det är väldigt vackert här. Vi har haft en otroligt mysig dag! Och jag en riktigt härlig namnsdag! När vi kom hem gick vi ner på bryggan och åt en jättegod middag i solskenet! Jag är rätt säker på att vi kommer att sova gott i natt..
Sköt om er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar