måndag 1 augusti 2011

Bad & tångräkor

Så här underbart har jag haft det idag!
Vi har badat på Sannäsbadet idag, när vi kom va vi i princip helt ensamma..Men det ändrades snabbt. Men det gjorde inget, för barnen fick massa nya kompisar. Dom försökte fånga krabbor, men hittade tyvärr  inga..Men massor med småfisk, tångräkor och sjöstjärnor fångades i hinkarna! Så barnen va lika glada för det!
Det byggdes vattenbanor
Det va en solig o varm dag! Och rätt varmt i vattnet, säkert över 20 grader, men jag kom inte i iaf.. Men jag satt på bryggan eller stog o njöt i vattnet ändå! Vi hade korv med bröd med oss till lunch, så det blev picknick på stranden, mysigt! När vi kom hem på em. träffade vi på bekanta på bryggan i Grebbestad, så det blev en mjukglass tillsammans med dom, roligt!
Sen köpte vi hem färska räkor, aioli och allt annat gott som behövs för en äkta räksmörgås!
 Det godaste man kan äta på västkusten!
Som vi njöt! Lillfia smakade och som den lilla gourmand hon är, så gillade hon även aioli, räkor & krabbklor..! Nu är man rätt slut och lite solbränd.. Men imorgon är det nya tag, då ska vi ut på vattnet och fara.. Skepp o hoj!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt det ser ut. Vart bor ni när ni är där? Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ja, man ska verkligen inte klaga! Vi har haft toppenvarmt och underbart!
    Vi bor l:-ite olika varje gång, hittar boende på blocket :-) I år blev det en lägenhet, 3 minuter ovanför centrum på 35 kvm, funkar kanon! Kram Maria

    SvaraRadera