tisdag 14 januari 2014

En härlig solig resa

Mamma och jag har varit på en härlig solig weekendresa till Grand Canaria..! Vi bodde på otroligt fina Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino med väldigt många poolområden..! Så galet stort och maten var så enormt god..! Underbar resa..!
Strandpromenaden, som man kunde gå ända till Playa del Ingles..!
Tapas, paella, grillad fisk, bläckfisk..åh, vad vi har ätit gott..! De hade även chokladfontän, dessertbord med olika små söta bakelser..! och massa mer..gotteligott..!
En otroligt fin infinity pool precis vid havet..! Men jag badade bara i bubblepoolen, där var det lite varmare.. Vi åkte till Las Palmas o shoppade lite, men annars var vi mest på hotellet i varsin solstol..! Med en bra bok i handen..! Såå skönt 
Jo, vi var även en sväng till Plays del Ingles..! Men där var det inte så mycket att se..
Fina mamma & jag..!
Det va verkligen en skön resa för själen, men såklart saknade jag mina små hjärtan..! Så det blev ett stort puss & kram kalas på arlanda..!
Nu har man slungats in i verkligheten igen, åkte från 25 grader och kom hem till minus 10..Burr! Men jag är så glad att det har kommit lite snö iaf, för det blir lite ljusare ute! Kanske vi snart kan åka lite längdskidor..? wiiihooo..!
Ha en fin kväll vännen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar