söndag 9 juni 2013

Sushi, Sangria o fotboll på det

Igår var det utekväll med tjejerna!
Vi började med sushi & sangria i vårt uterum, så gott..! Det va riktigt mysigt, blev ju en hel del tjejsnack & bra musik innan vi åkte ner till Aronsborgs Night club..! Där var det massa folk o livespelning av Rydell & Quick, riktigt bra..! Sen dansade vi hela kvällen lång, himla roligt..! Vid två tiden gick vi hem, lite ont i dansfötterna, men vi kom hem tillslut..hihi!
Det blev inte många timmars sömn..för åtta vaknade vi i panik, för vi hade försovit oss lite..gaah.. Så mannen for ner till fotbollsplanen, då det va dags för vårt lag att hålla i knattecupen. Mannen (o jag fast jag kom senare..) hjälpte till med att sätta upp tälten, ställa i ordning grillarna o ta fram allt inför försäljning av hamburgare, korv med bröd & annat gott..!
 
Sonen i mål..!
Sonen spelade bra, men de hann bara spela en match, sen kom det regn o åska..! åh nej! Vi värmde oss i bilarna o under mattältet.. Oj, va kallt det blev.. Men det gick över rätt fort, så grabbarna kunde spela igen. Men tyvärr hade några lag redan åkt hem.. dåligt. Så det blev mindre försäljning än vi hade väntat oss..
Men de lag som va kvar, kämpade på bra, trots lera o blöt plan..fotbollsskorna va riktigt skitiga sen..hihi!
Så det blev en lite småkall dag..men det va skoj iaf..!
Så nu är man lagom mör, så nu blir det mys i soffan under en varm filt, (allt för att få upp värmen igen)..!
Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar