lördag 16 juni 2012

Fotbollskalas

"Messi" tar emot fina presenter av vännerna!
Idag har vi haft Fotbollskalas för sonens klasskompisar! Eftersom han fyller år mitt i sommaren, brukar vi ha kalaset tidigare, för att inte alla ska vara på semester.. Han har längtat såå mycket efter sitt fotbollskalas o pratat om straffarna han skulle slå..så det va ju inte roligt att vakna upp till regnväder..
Men grabbarna verkar ju inte bry sig om det precis..hihi! Det gick ju utmärkt att slå straffar inomhus, att köra en match, att leka med presenterna o ha skoj ändå! Vi hade ordnat med en fotbollsfrågesport o straffskott med olika poäng o det gick bra att ha inomhus det med. Vi hade tom. en fotbollsskattjakt när det va dags för godispåsarna..! all in..haha!
Full fokusering! Här skjuter dom straffar på koner o får olika poäng..
Nån ny fotbollsgest..?!
Min son har ju aldrig gillat tårtor..så även detta kalas ville han ha glass.. Så jag försökte göra en fotbollsplan med några legogubbar som spelade fotboll..hihi! Det va en enkel lösning, som ni ser.. men dom gillade det iaf o åt mycket! Efter kalaset sa sonen att det va det bästa kalaset han haft! ..o det är ju bara det som räknas! Sötisen..
På kvällen va vi alla helt slut..så det va skönt att bara mysa i soffan..
Hoppas ni haft en fin lördag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar