söndag 15 juni 2014

9 årskalas & party

I helgen har sonen haft sitt fotbollskalas..! Han fyller ju år i juli, men då är typ alla kompisar på semester.. Så tio grabbar i fotbollskläder kom till oss o spelade fotboll..! Vi hade även fotbollsfrågesport, pricken skjutning o sånt. Sen hade vi en uppdragsjakt i slutet av kalaset, där grabbarna fick hämta olika saker från skogen, göra olika roliga grejer, innan de sen fick öppna skattkistan med godispåsarna! Dom tyckte det va jätteroligt! Sonen gillar ju inte tårta, så det blev fotbolls glasstårta, uppskattat då det va sol o skönt ute!
Han va väldigt nöjd med kalaset, härligt!
Igår kväll var det Aronsborgs nightclub, 700 dans & party sugna, samlade på ett ställe! Förfest hemma hos trevliga Helena, sen party all night long! Det bjöds på blåbärsshort, som blev som milkshake i munnen, jättegott! Sen dansa jag hela kvällen, hade glömt bort hur jefla kul det är att dansa! Sen va det ju va även en grym DJ..! Jätteolig kväll med goa brudar..! Så idag är det lite tungt i huvudet..haha!
Men imorgon är det måndg igen..phu! Men snart är vi lite lediga igen, då midsommar närmar sig..Hoppas bara solen & värmen kommer tillbaka tills dess..
Kram fina vän

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar