söndag 14 september 2014

Tjejmiddag & fin höstdag

Idag är det val, men jag har redan röstat, så det känns bra! Spännande att se hur det går.. Är väldigt orolig över att sverige demokraterna får för många mandat..usch.. Jag som jobbar i kommunen påverkas verkligen, om det blir skifte på jobbet, så det blir spännande att följa..Vet ju inte ens om kommundirektören sitter kvar efter inatt..? Men hoppas verkligen det..
Idag har jag o barnen varit på cykeltur, vi kollade på sonens fotbollskompisar som hade cup hos oss. Sen vidare till skateparken, där de turades om på kicken vi hade med oss..!
Underbart soligt och varmt! Vilken härlig höst vi har. Sen cyklade vi o köpte glass, innan vi cyklade hem igen. Vi va ute hela dagen, såå härligt!
I fredags va jag på tjejmiddag hos fina vännen Katta! Hon bjöd på massa smarrigt o desserten va björnbärspaj, såå underbart!
Fina tjejer..!
Såå gott..!
Det va en härlig kväll med massa tjejsnack, gott vin o god mat..! Man behöver ladda batterierna ibland o dessa träffar är så bra.. Även om jag kanske va lite för tankspridd o trött,.. Men tacksam för fina vänner..!
Glada grabbar efter vinst!
Igår hade sonen fotbollscup i Bro, de spelade himla bra! Vann 2 matcher o spela oavgjort i en. 
Här hemma i trädgården så har det kommit massa tomater, himla gott! Jag har tagit in dom, så de blir röda o fina inomhus. 
Massa gott..!
Ha en härlig kväll, jag ska snart åka på buggkurs! Just ja har kanske inte berättat, men jag har börjat på bugg och det är så roligt! Skönt med lite dans i livet..
Kram

2 kommentarer:

  1. Snygg bild på skörden från trädgården :)

    SvaraRadera
  2. Så himla gott med hem odlat ju! önskar dock att jag hade din björnbärsbuske..wow! så stor! kram

    SvaraRadera