onsdag 17 september 2014

Höst solen är här..

Ja vad säger ni?...Solen strålar för fullt, men ändå är det en klump i magen..Vilket valresultat! Vart är Sverige påväg? Hur kan SD få så många röster? Det är så sorgligt.. hela världen förvånas över att Sverige väljer att avsätta den sittande regeringen. En regering som tagit oss igenom en ekonomisk kris med bravur, hela Europa blöder men vi har stått starka…och visst är det lite konstigt att man inte ser nån på sociala medier som verkar nöjd..? Var är alla som röstat till detta maktskifte..? Nej usch jag förundras över det som hänt, just nu känns de kommande 4 åren dystra..
Livet är inte enkelt..man ska tydligen prövas inte bara en, utan ofantligt många fler gånger..Det är en svår tid just nu...
Vi har varit i barnens skola på föräldrarmöte och lillfia hade målat detta fina självporträtt..så fin!  Värmde i hjärtat.. Sonen däremot hade skrivit en härlig berättelse i en bok..och den gav mig många skratt..!
"..körven i arslet.."
Ibland undrar man vad som rör sig i deras små hjärnor..!? :-)
 
Barnen ville tjoffa ihop lite chokladbollar i helgen..mysigt! Jag har ju lite svårt för allt kladd..men dom fixade det riktigt bra.. :-)
Idag är jag hemma o vabbar med lillfia som haft lite huvudvärk..Men ska jobba på eftermiddagen, då jag har flera möten.. Fullt ös på jobbet, roligt med lite stressande emellanåt..
Ha en fin dag vännen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar