onsdag 24 september 2014

Simhallen & tjejmys

I fredags bestämde barnen att vi skulle åka till simhallen på familjerelaxen. Strålande sol ute, men vi gick in i simhallen..gaah.. Men det va ju såklart väldigt mysigt att sitta i bubbelpoolen..! Åh så skönt!
Sen blev det fredagsgodis framför Idol. Lillfia hade tillverkat en ny godisskål..eller jag menar, "kodis sköl"  ..så sött!
Sen på lördagskvällen kom Lisa & Jensine över på tjejmiddag!
Jag gjorde chevréostbaguette till förrätt, kycklingpaj (med vitlökscream bonjour) till varmrätt. Sen blev det blåbär & hallonpaj till dessert! Oj, va vi åt.. och snackade..och garvade...! Vilken kväll..!
Många skål och många härliga skratt..!
Så det blev en sen kväll..kom väll i säng runt tre. Men underbar kväll, man blir så glad av härliga vänner! Tack tjejer!
Igår va en skön slapp söndag..! Tröttmössan va på, men jag tog mig ut på en härlig pw i solen, skönt! Sen blev det många avsnitt på serien Carlifornication, som jag är helt hooked på just nu.. Se den!
Sen slängde jag ihop lite middag och åkte på buggen. Trodde inte jag skulle orka bugga, men fy 17 vilken energi man får av det! så jefla roligt! Jag bugga så svetten rann..!
Idag vaknade man till regn o storm..usch, nu kom den kalla ruggiga hösten..Men man får tända ljusen o mysa ist..!
Ha en fin kväll vänner


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar