torsdag 22 mars 2012

Jag dagdrömmer lite

Som om jag inte har nog hemma med att få klart allt på nedervåningen.. Så skulle jag behöva ta tag i min garderob på övervåningen.. För just nu hänger mina klänningar utanpå garderoben..suck. Den måste rensas helt enkelt. Alldeles för mycket kläder på för liten plats.. Åh, jag drömmer om en garderob som är prydlig, lättöverskådlig och praktisk. Men i mitt fall skulle det inte ens räcka med en walk- in-closet.. Jag skulle man behöva en walk and walk and walk and never get to the door-closet... Det vore nått det. Nåja, vilken dag som helst ska jag ta tag i den.. Eller finns det nån garderobexpert som kan komma förbi med sitt trollspö?!  
Men nu fokar vi mest på att få klart kök och vardagsrummet.. Men det börjar arta sig. Men det är påfrestande att det tar sån tid att få de sista delarna för att allt ska bli färdigt. Det har skickats fel ett antal gånger..! Gaaah...! man kan bli tokig för mindre.
Men men..Solen skiner ju! Det va hela 16 grader ute igår..! Hur skönt är inte det? Lite märkligt bara, att ena dagen kom det snö o andra dagen sol & värme..?! Jaja det ska väll vara så den här tiden.
Önskar dig en superdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar